cpanel-accelerated2 - kiintolevytilaaWebhotelli tarkoittaa kiintolevytilaa, jota jokainen yritys tarvitsee verkkosivuillensa, sähköposteille tai muille verkkopalveluillensa. Jos yritykselläsi ei ole omaa palvelinta, voit vuokrata Powerhostingsolutionsin www-palvelimelta kiintolevytilaa edullisesti.

Webhotellit – Kiintolevytilaa

Powerhostingsolutionsin palvelimet sijaitsevat Lontoossa suuressa palvelinkeskuksessa nopeiden yhteyksien päässä ja on miehitetty vuorokauden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Webhotelleissamme on valittavana 4 eri pakettia joissa on erikokoista kiintolevytilaa sekä lisäominaisuuksia, lisäksi on vielä erikois webhotelli WordPress hostaukselle ja Joomla! Hostaukselle. Kaikissa webhotelli pakateissamme on suosittu ja monilla ominaisuuksilla varustettu cPanel kotisivutilan hallinta. Lue cPanelin ominaisuuksista.

Webhotelli-paketteihin kuuluu .com, .net, .org, .biz, .info tai .fi -päätteinen verkkotunnus vuodeksi!

TILAA WEBHOTELLI.

Domainparkki

Mikäli sinulla on domain jolle et juuri nyt keksi käyttöä katso domainparkki palvelumme domainparkki sivulta.