WordPressKonsultoimme tarvittaessa ja autamme lisäosien konfikuroinnissa ota yhteyttä asiakaspalveluun. Veloitamme konsultoinnista 60 euroa + alv 24% per alkava tunti.

WordPress lisäosien konfikurointi

Lisäosia voi olla maksullisia versioita taikka ilmaisia versioita joita voi ladata sivustolle WordPress.org sivulta.

Mikä on WordPress?

WordPress on moderni henkilökohtainen julkaisualusta. Sen painopisteinä ovat esteettisyys, web-standardit ja käytettävyys. WordPress on sekä ilmainen julkaisujärjestelmä että samalla korvaamaton. WordPressiä jatkokehitään jatkuvasti ja on tietoturvallinen.

WordPress on alunperin tarkoitettu Blogin julkaisujärjestelmäksi mutta se on myös kaikkea muuta, sillä pystytään rakentamaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukainen sivusto ja siinä on suomenkielinen hallinta.