WordPress.org on nimennyt uuden päivityksen Jazz-legenda Billie Holidayn mukaan. Versio 4.3 on nyt saatavilla, ja totta kai myös 100% suomenkielisenä. WordPress 4.3 tekee sisällön muotoilusta ja sivuston mukauttamisesta entistäkin helpompaa kertoo WordPress.org sivusto.

Sivuston kuvakkeet edustavat sivustoa selaimen välilehdillä, kirjanmerkkipalkissa ja mobiililaitteiden kotinäkymässä. Voit lisätä oman kuvakkeen WordPressin mukauttimessa, eikä se katoa vaikka vaihdat teemaa.

Uudessa versiossa voit myös hallita sivuston valikoita suoraan mukautusnäkymässä. Mukautinta on virtaviivaistettu mobiiliystävällisemmäksi ja esteettömämmäksi käyttöliittymäksi. Jokaisen version myötä siitä tulee helpompi ja nopeampi tapa tehdä sivustostasi juuri sellainen kun haluat.

Lue lisää https://fi.wordpress.org/2015/08/18/wordpress-4-3-billie/ sivulta.

Toistaiseksi oma tiimimme ei ole havainnnut päivitys ongelmia vanhan version kanssa joten pikimmiten päivittämään WordPress uusimpaan versioon tai tilaa kauttamme edullinen vuosisopimus niin päivitämme WordPressisi ajantasalle joka kerta kun uusia päivityksiä tulee.