.FI domain Olethan toimittanut jo .FI domainin valtuutusavaimen Powerhostingsolutionsille jotta saamme sen liitettyä Domain välittäjän tiliin, muussa tapauksessa domain jää Orvoksi ilman palveluntarjoajaa. Uusi verkkotunnuslainsäädäntö edellyttää, että jokaista fi-verkkotunnusta ylläpitää syyskuusta 2016 lähtien välittäjä.

Vain välittäjä voi lakimuutoksen jälkeen uusia verkkotunnuksen voimassaoloajan ja päivittää tunnuksen tietoja tarvittaessa. Powerhostingsolutions toimii .FI domain välittäjänä myös syyskuusta 2016 lähtien, valtuutusavaimet voit toimittaa kirjallisesti sähköpostiin info@powerhostingsolutions.com.

TOIMI NÄIN:
1. tilaa valtuutusavain osoitteessa https://domain.fi/s/FI/AnonymousAuthorizationKey/AnonymousRequest/2082(jos se ei ole tallessa)
2. anna se välittäjällesi
3. pyydä, että välittäjäsi liittää verkkotunnuksesi hallintaansa
4. mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä omaan välittäjääsi.