WordPress Kotisivut WordPressiin löytyy 47,381 lisäosaa joita voi asentaa WordPressiin. Lisäosat voivat olla ilmaisia ja rajoitettuja, ilman rajoituksia lisäosia voi laajeentaa ostamalla Premium lisäosa. Osa lisäosista ovat vain maksullisia ja niihin joutuu ostaa lisenssin saadakseen niihin tietoturvapäivitykset tietyksi ajaksi, yleisinaika on vuodeksi. Lisenssit ovat saatavilla useimmiten myös ’Lifetime’ lisenssillä joka toimii kertamaksuna ja saat lisäosaan ikuiset päivitykset maksamatta lisää.

Yoast SEO Premium

yoast Yoast SEO Premium maksaa vuodessa yhdelle sivustolle 69 dollaria. Yoastin SEO premium lisäosalla voit SEO Optimoida sivustoasi löytymään 5 eri hakusanalla Internetin hakukoneista per sivu tai artikkeli. Ilmainen versio antaa vain yhden hakusanan per sivu. Saat maksulliseen laajennukseen myös mukaan Redirection lisäosan jos muutat esim. URL:ja lyhyemmäksi niin Yoastin SEO Premium lisäosa ohjaa vanhasta URL:ista uuteen URliin. Et siis tarvi erikseen asennuttuna Redirection lisäosaa jos hankit Yoast SEO Premiumin.

Voit myös ostaa lisenssin 5 sivustolle, se maksaa 129 dollaria, 20 sivustolle 249 dollaria, 50 sivustolle 499 dollaria, 100 sivustolle 799 dollaria ja 200 sivustolle 1499 dollaria.

Yoast SE Premiumin verkkosivut

Gravity Forms

gravity formsGravity Forms on helpoin tapa luoda WordPress sivustollesi lomakkeita. Gravity Formsin hallinta on niin helpoksi tehty että sen osaa jokainen itse muokata omia lomakkeitaan.

Gravity formsin Personal License joka on yhdelle sivustolle kustantaa 39 dollaria / vuosi, Business License 99 dollaria vuosi ja
Developer License 199 dollaria / vuosi.

Gravity formsiin on kehitetty myös laajennuksia joita voi ladata / ostaa Gravity formsin kotisivuilta, lomakkeeseen saa esimerkiksi Paypal maksukomponentin.

www.gravityforms.com

JetPack

jetpack Jetpack yksinkertaistaa WordPress sivustojen hallintaa tarjoamalla tilastot vierailijoista, turvallisuuspalveluita, kuvien nopeutusta ja apua suuremman liikenteen saamiseksi. Jetpack on maksuton lisäosa.
Liikenteen kasvu & Oivallukset

Jetpack kertoo kuinka monta vierailijaa sivustollasi on ollut ja työkalut kuten Liittyvät artikkelit, Kasvata julkisuutta, Tehostettu levitys ja Jakaminen auttavat lisäämään liikennettä sivustolla.
Turvallisuus

Jetpack turvaa sivustosi raakavoimahyökkäyksiä ja luvattomia kirjautumisyrityksiä vastaan. Valvomme myös sivuston saavutettavuutta ja pidämme lisäosat ajantasalla.

JetPack on saatavilla myös ilmainen versio mutta maksulliset Premium versio maksaa 99 Dollaria vuodessa ja Professional 299 dollaria vuodessa.

www.jetpack.com

WPML

WPMLWPML on lisäosa WordPressiin joka mahdollistaa monikielisyyden WordPress blogiisi yhdeltä hallinta sivulta. WPML lisäosaan on myös saatavilla lisäosan lisäosia jotka lisäävät entisestään ominaisuuksia WPML lisäosaan.

WPML:n Multilingual Blog kustantaa 29 dollaria, Multilingual CMS kustantaa 79 dollaria ja Multilingual CMS Lifetime lisenssi maksaa 195 dollaria kertamaksuna.

Kun uusit lisenssejä Multilingual Blog maksaa enää vain 15 dollaria, Multilingual CMS 39 dollaria, Multilingual CMS lifetimen lisenssä ei ole vuosimaksu.

www.wpml.org

Voit tilata näihinkin liäsosien asennus ja konfikuraatio palvelun asiakaspalvelustamme info@powerhostingsolutions.com niin asennamme ja konfikuroimme lisäosat puolestasi.