joomla! Viestintäviraston ja Joomla! ohjelmiston sivuilla kerrotaan että päivitys korjaa kaksi korkean tason haavoittuvuutta julkaisujärjestelmän ytimessä. Lisäksi päivitys korjaa virheen kaksivaiheisen tunnistautumisen toteutuksessa.

Lähde Viestintävirasto

Tietoturvapäivitykset olisi hyvä tehdä heti Joomla! Ohjelmistoon

Suositeltua on että aina tietoturvapäivitykset tehdään välittömästi.

Joomla! päivityspalvelu

Voit tilata meiltä edullisen päivityspalvelun niin päivitämme Joomla! ohjelmistosi puolestasi vaikka koko vuoden tietoturvapäivitykset jos haluat tehdä vuosisopimuksen kanssamme. Palveluun sisältyy myös sivuston varmuuskopioinnin ottamisen ennen päivitykseen ryhtymistä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@powerhostingsolutions.com.

Mikä on joomla?

Joomla on useasti palkittu sisällönhallintajärjestelmä (CMS, Content Management System). Suomessa puhutaan usein myös julkaisujärjestelmästä, jolla tarkoitetaan samaa asiaa. Joomlalla voi rakentaa ammattimaisia ja luotettavasti toimivia verkkojulkaisuja.

Mikä on julkaisujärjestelmä?

Julkaisujärjestelmä on julkaisutapa, joka mahdollistaa sivustosi jokaisen pienimmänkin osan tai sen osien hallinnan. Sitä voisi hyvin verrata suureen kirjastoon, jossa kaikki lainattavat kirjat, musiikkilevyt, dvd:t ja palvelut yms. ovat hyvin hallinnassa. Joomlassa sisältö voi olla tekstiä, kuvia, musiikkia, videoita, dokumentteja tai melkein mitä tahansa ajateltavissa olevaa.

Julkaisujärjestelmän laajempi ja vaativakaan käyttö ei tarkoita, että käyttäjällä olisi oltava laaja tietotekninen koulutus tai hänen olisi oltava erinomaisesti perillä tietojenhallinnasta. Joomlan käyttö ei vaadi ohjelmointitaitoja. Joomla hoitaa tämän käyttäjän puolesta.

Lähde: www.joomla.fi

Tilaa Joomla! webhotelli.