Webhotellia tarvitaan kaikkien erilaisten toimintojen ohjaamiseen kotisivutilan ja verkkotunnuksen välillä.

Webhotellia tarvitaan kaikkien erilaisten toimintojen ohjaamiseen kotisivutilan ja verkkotunnuksen välillä Niitä on mm. sähköpostien hallinnointi ja tietokantojen hallinnointi MysQL-Wizard ohjelmalla sekä paljon muuta, tässä artikellissa avaan vähän mitä muuta.

Nykyaikaiset kotisivut lähes vaativat aina toimiakseen yhden tietokannan. Jokaiseen webhotelli -pakettiin kuuluu vähintään yksi tietokanta ja PhpMyadmin työkalu jonka löydät cpanelista.

Webhotelli hallinnan ominaisuuksia

cPanelista voit myös ottaa varmuuskopioita sivustostasi tai koko kotisivutilastasi (homedir, mysql, sähköpostit yms.).
Webhotellin hallinnalla voit muuttaa PHP asetuksia, PHP versiota, MX syötteitä ja DNS-vyöhykkeitä editorilla jos esimerkiksi kotisivusi sijaitsee fyysisesti muualla kuin omassa webhotellissasi. Näet myös cPanelista viimeisimmät kävijät, raakakäyttölokit, Virhelokit, ja kävijätilastointeja AWStatsilla.

Sähköpostien hallintaa webhotellin hallinnalla

Sähköposti hallinnassa voit luoda uusia sähköposteja, poistaa tai muokata sähköpostitilejä, voit myös vaihtaa haluttuihin sähköpostitileihin salasanat sekä lisätä aliaksia välittäjä ominaisuuden avulla.

Verkkotunnuksien hallinta ja multi -verkkotunnukset

cPaneliin on mahdollista sijoittaa useita verkkotunnuksia tai parkkiverkkotunnuksia jotka ohjaavat verkkotunnuksen public_html kansioon eli kotisivujesi hakemiston juureen.

Onko järjestelmä turvallinen?

Kyllä, webhotelli järjestelmämme toimii Cloudlinuxilla ja kaikki cPanel järjestelmät päivitetään automaattisesti ja päivitykset eivät aiheuta Asiakkaalle käyttökatkoja.

Tilaa webhotelli domainillesi etusivultamme.