Palvelut

Webhotellit, verkkotunnukset, kotisivut ja kotisivujen ylläpito

Tarjoamme kaiken tarvittavan yrityksesi nettisivuja varten laadukkaalla ja nopealla palvelulla.

Pääpalveluinamme on webhotellit, verkkotunnukset sekä sähköpostipalvelut ja niiden lisäpalvelut kuten SSL-sertifikaatit.

Kotisivut edullisesti

Lisäpalveluina toteutamme Teille myös WordPress-kotisivut yli 10 vuoden kokemuksella ja saat kotisivusi jo vaikka tänään nettiin! Kotisivut voivat olla laskeutumissivu eli käyntikorttisivu, taikka laajempi kotisivu jossa on etusivun lisäksi useampia alasivuja kuten palvelut, hinnasto ja yhteydenottolomake. Kotisivut voivat olla myös verkkokauppa joka toteutaan WooCommerce-lisäosalla WordPress-sivustoosi. Verkkokauppaan on saatavilla kaikki suomen maksupainikkeet sekä laskutusvaihtoehdot.

Kotisivujen yleiset ominaisuudet ovat

Selkeys, palveluiden ja tuotteiden löydettävyys helposti ettei tarvitse etsiä monen alavalikon kautta asioita, responsiivisuus eli toimii kaikilla laitteilla, tietoturvaa unohtamatta. Kotisivuja voi helposti päivittää suomenkielisellä hallinnalla millä laitteella tahansa kunhan siinä on internet -yhteys.
Hoidamme kotisivujen ylläpidon sekä tietoturvan aina ajantasalle!

Koulutus ja ylläpito

Mikäli sinulla ei ole aijempaa kokemusta niin annamme sinulle ohjeet sivujen päivitykseen tai aikaa päivitellä kotisivuja niin teemme tarvittavat päivitykset puolestanne nopealla palvelulla.

Tutustu kotisivuihin joita olemme tehneet yrityksille