Palvelut

Palvelut Palvelut sivulta löydät kaikki palvelumme. Palveluihimme kuuluu: Laadukkaiden webhotellien, verkkotunnusten sekä niiden lisäpalveluiden myynti. Kokemuksemme yltää yli 16 vuoden taakse. Olemme olleet mukana niin pienissä ja isoissa projekteissa. Ota rohkeasti yhteyttä: info@powerhostingsolutions.com.

Yritystason webhotellit

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja, kotimaisella asiakaspalvelulla…

WordPress webhotelli

WordPress webhotelli sopii erityisesti yrityksille jotka suunnittelevat WordPress sisällönhallintajärjestelmää kotisivujen alustaksi.

Joomla! webhotelli

Joomla! Webhotelli sisältää esimerkiksi esiasennetun Joomla! julkaisujärjestelmän! Tilaa heti tai tiedustele lisää asiakaspalvelustamme.

Webhotelli Minit

Webhotelli mini sopii erityisesti käyntikortti sivustoille ja pienille HTML pohjaisille verkkosivustoille.

Domainparkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme tai siirtää verkkotunnuksen meille domainparkkiin.
Domainparkki on juuri sinulle kätevä joka et vielä löydä verkkotunnuksellesi käyttöä

SSL-sertifikaatti

SSL on standardi turvatekniikka jolla on mahdollista salata asiakkaasi tietoja kun tiedot kulkee välillä www-palvelin ja selain.
 
 

Verkkotunnukset

Verkkotunnus-hinnasto jossa yli 300 verkkotunnuksen hinnat

Verkkosivut

Palveluihimme kuuluu toteuttaa myös toimivia kotisivuratkaisuja yritysasiakkaille vaivattomalla ja asiakasystävälisellä tavalla sekä nopealla palvelulla.

WordPress tuki

WordPress julkaisujärjestelmä – Onko eteesi tullut ylitse pääsemätön ongelma?

Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut
Palvelut

Tiedotteet

Applen nimissä lähetetään roskapostia

Applen nimissä lähetetään roskapostia joka näyttää lähes oikealta viestiltä joska koskee Apple ID:n tilin lukitusta. Roskapostia levitetään myös sähköpostiosoitteisiin jotka ei ole liitetty edes applen icloud-tileihin jota on jatkunut joitain viikkoja. Sähköposti...

WordPress versio 4.8.2 on julkaistu

WordPress versio 4.8.2 on julkaistu ja sisältää huolto ja tietoturvapäivityksiä WordPressin aikaisempiin versioihin. WordPress päivittää pienet versio päivitykset itse mutta jos et ole WordPressin antanut sitä tehdä niin silloin wordpress on itse päivitettävä ja...

Sivu 1 (23)12345...1020...Viimeinen »
Palvelut

Ota yhteyttä

9 + 1 =