Domain-parkki – Säilö verkkotunnuksesi myöhempää käyttöä varten

Domain-parkki – Säilö verkkotunnuksesi myöhempää käyttöä varten

Voit rekisteröidä kauttamme niin monta verkkotunnusta kuin haluat. Jos et tarvitse jotain verkkotunnustasi juuri nyt, voit säilöä sen domain-parkkiimme. Tarjoamme siihen nimipalvelimet, jotka verkkotunnus vaatii rekisteröimisen yhteydessä.

Domain-parkin hallinnointi

Asiakaspalvelumme kautta voidaan tehdä domain-parkin DNS-hallintaa, esimerkiksi sähköpostipalvelimen (MX-tietueen) muuttaminen yhteensopivaksi G Suiten kanssa. Voit myös määritellä A-tietueita, CNAME-tietueita tai muita mahdollisia asetuksia asiakspalvelumme kautta. Jos verkkosivusi sijaitsee Wix.Comissa tai vastaavassa, voit ohjata liikenteen sen palvelimelle.

Meihin luottavat jo sadat asiakkaat, mikset sinäkin? Ota yhteys osaavaan asiakaspalveluun myös toimistoaikojen ulkopuolella: info@powerhostingsolutions.com.

Domain-parkin hinta: 30 € + alv 24 % / vuosi (koskee vain .fi, .com, .net, .org,, .info, .eu tai .biz-päätteitä.)

Nimipalveluiden muutos

Kysy nimipalveluiden muuttamisesta asiakaspalvelustamme.

Nimipalveluiden muutos lisäpalveluhinnaston mukaan.

Sitoutuminen domain-parkkiin

Et sitoudu mihinkään, eli voit milloin tahansa siirtää verkkotunnuksen haluamaasi paikkaan.

Domain-parkki ei sisällä kotisivutilaa.

Omat nimipalvelimet

Voit halutessasi myös itse rekisteröidä verkkotunnuksen ja laittaa siihen Powerhostingsolutionsin nimipalvelimet. Domainin täytyy kuitenkin olla tiedossamme ja domain-parkki luotuna, jotta nimipalvelimet toimivat.

Powerhostingsolutionsin nimipalvelimet:

  • ns1.powerhostingsolutions.net
  • ns2.powerhostingsolutions.net
  • ns3.powerhostingsolutions.net
  • ns4.powerhostingsolutions.net

ebhotellien domain-parkit

Kaikkiin webhotelli-paketteihimme sisältyy domain-parkkeja rajoitetusti:

  • Webhotelli 1: 2 kpl
  • Webhotelli 2: 5 kpl
  • Webhotelli 3: 10kpl
  • Webhotelli 4: 35kpl

Voit rekisteröidä verkkotunnukset itse tai kauttamme verkkotunnushinnaston mukaisesti.

Domain-parkki

Yhteydenotto

6 + 2 =

Älä käytä turhaa aikaasi hankkiessasi omia nimipalvelimia ilmaisesta palvelusta kun meillä on tarjota ne heti sinulle käyttöösi. Säästät aikaa ja rahaa sekä saat ammattituen joka palvelee ympärivuorokauden.

Tilaa domainparkki tilauslomakkeella verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme info@powerhostingsolutions.com. Sähköinen asiakaspalvelu palvelee ympärivuorokauden. Vastaus vähintään kuudessa tunnissa, yleensä minuuteissa.

Muita palveluita

Webhotellit edullisesti

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja SSD-levyllä, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja. Saat aina henkilökohtaista palvelua suomeksi.

Lue lisää

Verkkotunnukset edullisesti

Tarjoamme edulliset .fi-päätteiset ja ulkomaalaiset verkkotunnukset ja verkkotunnuksiin myös nimipalvelimet.

Kysy asiakaspalvelusta

Verkkosivut ja tietoturva

Saat verkkosivut ja tietoturvapalvelut kauttamme nopeasti. Voit itse päivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia ja muita osioita verkkosivustollasi.

Lue lisää

Domain-parkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme. Jos sille ei juuri nyt ole käyttöä, voit siirtää sen meille säilöön. Domain-parkki 30 € + alv 24 %/ vuosi.

Lue lisää

Kotisivustojen tukipalvelu

Onko kotisivustollasi PHP-virheilmoitus, etkä tiedä, mitä tehdä asialle? Ovatko verkkosivusi alhaalla? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro tarkemmin ongelmastasi.

Lue lisää

Backup-tukipalvelu

Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi?

Lue lisää

Kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jolla verkkosivustoja tehdään. Suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointikohteita, jos niiden tietoturva ei ole ajan tasalla.

Lue lisää

G Suiten yhteensopivuus

G Suite on sovelluspaketti, jolla saat parhaat tulokset. Sovelluspaketti sisältää Gmail-tilin omalla verkkotunnuksellasi, Google Docsin, Google Driven ja kalenterin yrityskäyttöön. Voit kysyä asennusapua asiakaspalvelusta.

Lue lisää

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on yritystason analysointiohjelma verkkosivuilla vierailevista kävijöistä. Voit mitata myyntiä ja tuloksia sekä saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi. Näet, miten kävijät saapuvat verkkosivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Lue lisää

Tiedotteet

WordPress 4.9.8 on saatavilla – Päivitä WordPress-sivut heti

WordPress 4.9.8 on tietoturvapäivitys joka korjaa 46 bugia ja päivityksen myötä myös parannuksia tulee WordPressin sisällönhallintajärjestelmään.

WordPress suosittelee että sivustot kannattaa päivittää heti jollet ole antanut WordPressisi tehdä sitä automaattisesti.

Mikäli tarvitset apua WordPressin päivittämisessä, kysy lisää asiakaspalvelusta tai osta verkkokaupastamme julkaisujärjestelmän päivityksen ajan tasalle paketti jolloin päivitämme WordPress-sivustosi automaattisesti puolestanne ja varmuuskopioimme sivustosi.

Lue lisää WordPressin blogista.