Kotisivut yrityksille

Kotisivut yrityksille

KotisivutKotisivut kauttamme nopeasti ja edullisesti. Tarjoamallamme palvelulla voit itse päivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia sekä muita osioita verkkosivustollasi. Voit myös seuraavan kerran uudistaa verkkosivustosi itse samalla WordPress-teemalla ilman ohjelmointitaitoja. Ammattilaisten tekemään teemaan on ikuinen lisenssi. Et maksa valmiista WordPress-teemasta ekstraa, vaan maksat meille vain työstä. On siis selvää säästöä tilata meiltä verkkosivut, koska omistat sivusi maksettuasi kertamaksun ja voit sen jälkeen hallinnoida niitä rajattomasti. Voit lisätä olemassa olevaan sivuun osioita, uusia alasivuja, vimpaimia ja lisäosia. Rakennamme valmiiksi yrityksesi näköiset sivut nopeasti 2-4 päivässä. Kotisivujen toimitus voidaan myös toteuttaa niin, että ulkoasupohja tehdään esimerkkiteksteillä ja kuvilla. Asiakas voi jälkeenpäin päivittää sivut itse.

Verkkosivut sisältävät myös SEO-työkalun

KotisivutVerkkosivusto-järjestelmä sisältää myös SEO-työkalun. Sen avulla voit päivittää SEO-optimointia, eli sitä, miten sivusi näkyy hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa. Ilmaisella työkalulla voit laittaa yhden hakusanan per sivu tai artikkeli. Työkalu myös opastaa analysoimaan, miten voit parantaa artikkelisi optimointia.

Voit vaihtaa tai siirtää verkkosivusi koska tahansa toiselle palveluntarjoajalle, koska omistat ne kokonaan itse.

Verkkosivut eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn palvelinympäristöön tai palveluntuottajaan. Voit helposti siirtää sivuja myös toiselle palvelimelle. Sivut toimivat useimmilla palvelinalustoilla, jotka ovat PHP- ja MysQL-tuettuja. Omistat sivusi siis sataprosenttisesti itse ja sinulla on oikeus kotisivujesi tiedostoihin, joihin pääset käsiksi FTP:llä.

Lue myös: WordPress-verkkosivujen tietoturva ylläpitopakettina

Hinnasto

Katso verkkosivustojen hinnasto kotisivutedullisesti.fi palvelusta.

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö

Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut