Kotisivut edullisesti yrityksille

Kotisivut edullisesti yrityksille

Kotisivut edullisesti yrityksille, yli 10 vuoden kokemuksen ansiosta työstämme näyttävät, toimivat ja tietoturvaa unohtamatta kotisivut juuri sinun tarpeisiisi vaikka jo tänään.

Responsiiviset kotisivut

Kotisivut ovat modernit ja toimivat kaikilla laitteilla eli ovat responsiiviset sekä sivuja voi päivittää suomenkielisellä hallinnalla helposti ja nopeasti.

Kotisivujen ulkonäkö suunnitellaan yrityksenne näköiseksi

Pystymme toteuttamaan kotisivuja ja räätälöimään kotisivut yrityksenne näköiseksi kunhan lähetätte meille ensin lisätietoja kuten yrityksen värimaailmasta, kuvia, logoja, tekstejä, etusivun lisäksi alasivujen määrä ja järjestys navigaatiossa jotta sivujen rakenne pysyy helposti löytyvänä ja toimivana kokonaisuutena.

WordPress-kotisivut

Toteutamme kotisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä joka on netin suosituin julkaisujärjestelmä sekä turvallisin jos WordPressin pitää ajantasalla tietoturvapäivityksistä. WordPressillä on mahdollista rakentaa sivuja mihin alaan tahansa liittyen kuten kampaamojen sivuja, ravintoloitten sivuja, tehtaitten sivuja, tilitoimistojen sivuja jotka ovat ihan modernit ja tuovat yrityksellesi lisää relevanttia liikennettä joka on kotisivujen tarkoitus.

Woocommerce-verkkokauppa

WordPressiin on mahdollista saada myös verkkokauppa jos myyt esimerkiksi joitain tuotteita kuten vaatteita, leluja ym, verkkokauppaan on saatavilla lisäpalveluna kaikki suomen maksupainikkeet sekä laskutusvaihtoehdot

Löydettävyys paranee hakukoneissa sekä kauppaa syntyy

Kun lisää liikennettä tulee kotisivuille niin tulee myös yhteydenottoja yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Eli voit menettää kauppaa hurjan määrän mikäli yritykselläsi ei ole kotisivuja. Pelkkä sosiaalinen media ei tähän riitä vaikka kuinka hyvin toimisi business facebookin kautta, sillä niitä ei ole optimoitu hakukoneille, jotka etsivät Googlella yritystäsi ja löytääkin kilpailevan yrityksen joka tarjoaa samaa palvelua edullisin hinnoin, asiakashan menee tietysti tälle sivustolle koska yritys löytyy Googlesta.

Kaikki samassa paketissa

Hoidamme niin kotisivut, kotisivutilat, verkkotunnukset, SSL-sertifikaatit, sähköpostit ja tietoturvan kotisivuillesi joka on aina ajantasalla ja turvallinen kotisivujen käyttäjälle. Ylläpidon avulla saat kotisivusi näkymään selaimessa turvallisena kotisivuna.

Kotisivujen salaus Comodon SSL-sertifikaatilla

Kun kotisivut käyttää aina https -etuliitettä joka tuo kotisivujen käyttäjille lisää turvallisuuden tunnetta ja parantaa yrityksen imagoa sekä Googlen hakukone nykyään suosii nykyään enemmän vain HTTPS -etuliitteellä olevia kotisivuja.

Toimitusaika

Kotisivujen toimitusaika riippuu työn määrästä, kotisivujen toimitusaika voi vaihdella päivästä – kahteen viikkoon.

Tutustu tekemiimme WordPress toteutuksiin