Kotisivut yrityksille

Kotisivut yrityksille

Kotisivut Verkkosivut kauttamme nopeasti ja edullisesti. Tarjoamallamme palvelulla voit itsepäivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia sekä muita osioita verkkosivustollasi. Voit myös seuraavan kerran uudistaa verkkosivustosi itse samalla WordPress teemalla ilman ohjelmointitaitoja. Teema on ammattilaisten tekemä ja siihen on lisenssi joka on voimassa ikuisesti joten et maksa valmiista WordPress teemasta extraa vaan maksat meille vain työstä. On siis selvää säästöä tilata meiltä verkkosivut koska omistat sivusi maksettuasi kertamaksun. Kun olet maksanut laskun niin sen jälkeen voit hallinnoida niitä rajattomasti. Voit lisätä osioita olemassa olevaan sivuun, uusia alasivuja, vimpaimia sekä lisäosia verkkosivustollesi. Rakennamme valmiiksi yrityksesi näköiset sivut nopeasti 2-4 päivässä. Kotisivujen toimitus voidaan myös toteuttaa niin että ulkoasupohja on tehty esimerkkiteksteillä ja kuvilla niin että Asiakas voi jälkeenpäin päivittää sivut itse.

Verkkosivut sisältävät myös SEO -työkalun

KotisivutVerkkosivusto järjestelmä sisältää myös SEO -työkalun jolla asiakas voi itse päivittää SEO optimointia ja sitä miltä sivusi näkyy hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa. Voit ilmaisella työkalulla laittaa yhden hakusanan per sivu tai artikkeli. Työkalu myös opastaa analysoimaan miten voit parantaa artikkelisi optimointia.

Voit vaihtaa tai siirtää verkkosivusi koska tahansa toiselle palveluntarjoajalle koska omistat itse verkkosivusi 100%

Verkkosivut eivät ole sidottu mihinkään tiettyyn palvelinympäristöön tai palveluntuottajaan vaan voit helposti siirtää sivuja myös toiselle palvelimelle, sivut toimivat useimmilla palvelinalustoilla jos on PHP ja MysQL tuettuja. Omistat sivusi siis 100% itse ja sinulla on oikeus kotisivujesi tiedostoihin, pääset niihin käsiksi FTP:llä.

Lue myös: WordPress verkkosivujen tietoturva ylläpitopakettina

Hinnasto

Katso verkkosivustojen hinnasto kotisivutedullisesti.fi palvelusta.

Ota yhteyttä

3 + 3 =

Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut
Kotisivut