WordPress-kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto kotisivujen tekemiseen. Suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointikohteita, jos niiden tietoturva ei ole ajan tasalla. WordPress on webin suosituin julkaisujärjestelmä. Järjestelmällisesti hoidettu tietoturva takaa, että kotisivut ovat teknisesti ajan tasalla. Tietoturvan ajan tasalla pitäminen minimoi riskiä tulla hakkeroiduksi.

WordPress-kotisivujen tietoturva kuntoon ylläpitopakettina

Tarjoamme kotisivujen tuotannon lisäksi asiakkaille vuosisopimusta kotisivujen tietoturvan pitämisestä ajan tasalla. Päivitämme myös erittäin vanhat kotisivustot.

Ylläpitopakettiin sisältyy:

1. Kerran viikossa tarkistus WordPress-kotisivujen hallinnasta uusien päivityksien varalta.
2. Kotisivujen varmuuskopiointi.
3. WordPressin ja lisäosien päivitykset.
4. Kotisivujen jälkitarkistus, jotta kaikki toimii normaalisti.

Hyödyt:

1. Kotisivut pysyvät luotettavana ja turvallisena kävijälle.
2. Jos hakkeri iskee sivustolle, tietoturva-aukon etsiminen on helpompaa ja nopeampaa kuin vanhasta WordPress-versiosta.
3. Tietoturvapäivityksistä saattaa tulla julkaisujärjestelmään myös uusia ominaisuuksia kotisivujen päivittämiseen.

Kysy tarjousta ylläpitopaketista asiakaspalvelusta.


WordPress-kotisivujen tietoturva

Yhteydenotto

8 + 10 =

Mikä on WordPress?

WordPress (lyhennettynä WP) on alun perin blogien luomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu, avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintaohjelmisto. WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa, joten se tulee asentaa palvelimelle.

Muita palveluja

Webhotellit edullisesti

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja SSD-levyllä, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja. Saat aina henkilökohtaista palvelua suomeksi.

Lue lisää

Verkkotunnukset edullisesti

Tarjoamme edulliset .fi-päätteiset ja ulkomaalaiset verkkotunnukset ja verkkotunnuksiin myös nimipalvelimet.

Lue lisää

Verkkosivut ja tietoturva

Saat verkkosivut ja tietoturvapalvelut kauttamme nopeasti. Voit itse päivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia ja muita osioita verkkosivustollasi.

Lue lisää

Domain-parkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme. Jos sille ei juuri nyt ole käyttöä, voit siirtää sen meille säilöön. Domain-parkki 30 € + alv 24 %/ vuosi.

Lue lisää

Kotisivustojen tukipalvelu

Onko kotisivustollasi PHP-virheilmoitus, etkä tiedä, mitä tehdä asialle? Ovatko verkkosivusi alhaalla? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro tarkemmin ongelmastasi.

Lue lisää

Backup-tukipalvelu

Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi?

Lue lisää

Kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jolla verkkosivustoja tehdään. Suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointikohteita, jos niiden tietoturva ei ole ajan tasalla.

Lue lisää

G Suiten yhteensopivuus

G Suite on sovelluspaketti, jolla saat parhaat tulokset. Sovelluspaketti sisältää Gmail-tilin omalla verkkotunnuksellasi, Google Docsin, Google Driven ja kalenterin yrityskäyttöön. Voit kysyä asennusapua asiakaspalvelusta.

Kysy asiakaspalvelusta

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on yritystason analysointiohjelma verkkosivuilla vierailevista kävijöistä. Voit mitata myyntiä ja tuloksia sekä saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi. Näet, miten kävijät saapuvat verkkosivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Kysy asiakaspalvelusta

Tiedotteet

WordPress 4.9.8 on saatavilla – Päivitä WordPress-sivut heti

WordPress 4.9.8 on tietoturvapäivitys joka korjaa 46 bugia ja päivityksen myötä myös parannuksia tulee WordPressin sisällönhallintajärjestelmään.

WordPress suosittelee että sivustot kannattaa päivittää heti jollet ole antanut WordPressisi tehdä sitä automaattisesti.

Mikäli tarvitset apua WordPressin päivittämisessä, kysy lisää asiakaspalvelusta tai osta verkkokaupastamme julkaisujärjestelmän päivityksen ajan tasalle paketti jolloin päivitämme WordPress-sivustosi automaattisesti puolestanne ja varmuuskopioimme sivustosi.

Lue lisää WordPressin blogista.