WordPress verkkosivujen tietoturvaWordPress verkkosivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto jolla verkkosivustoja tehdään ja suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointi kohteita hakkereille mikäli tietoturva ei ole ajan tasalla. WordPress on webin suosituin julkaisujärjestelmä. Järjestelmällisesti hoidettu tietoturva takaa, että verkkosivut ovat teknisesti ajan tasalla. Tietoturvan ajan tasalla pitäminen minimoi riskiä tulla hakkeroiduksi.

WordPress verkkosivujen tietoturva kuntoon ylläpitopakettina

Tarjoamme verkkosivujen tuotannon lisäksi asiakkaille vuosisopimusta verkkosivujen tietoturvan pitämisestä ajan tasalla. Päivitämme myös erittäin vanhat sivustot.

Ylläpitopakettiin sisältyy:

1. Kerran viikossa tarkistus WordPress kotisivujen hallinnasta uusien päivityksien varalta.
2. Verkkosivun varmuuskopiointi
3. WordPressin päivitys sekä lisäosien päivitykset.
4. Verkkosivuston jälkitarkistus että kaikki toimii normaalisti.

Hyödyt:

1. Verkkosivut pysyvät luotettavana ja turvallisena kävijälle.
2. Jos sivustolle iskee hakkeri, on sen tietoturva-aukon etsiminen helpompaa ja nopeampaa kuin jos olisi vanha WordPress versio.
3. Tietoturvapäivityksistä saattaa tulla julkaisujärjestelmään myös uusia ominaisuuksia sivujen päivittämiseen.

Kysy tarjousta ylläpitopaketista asiakaspalvelusta.

Kysy lisää palvelusta

10 + 8 =

Mikä on WordPress?

WordPress (lyhennettynä WP) on alun perin blogien luomiseen ja ylläpitoon tarkoitettu, avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintaohjelmisto. WordPress on kirjoitettu PHP-kielellä ja se käyttää tietojen tallentamiseen MySQL-tietokantaa, joten se tulee asentaa palvelimelle.