SSL-sertifikaatit – Suojaa verkkosivustosi!

SSL-Sertifikaatti

Mikä on SSL-sertifikaatti? SSL-Sertifikaatti on standardi turvatekniikka jolla on mahdollista salata asiakkaasi tietoja kun tiedot kulkee välillä www-palvelin ja selain.

Salattu sivusto on helposti tunnistettavissa, salattu sivusto käyttää etuliitteenä HTTPS etuliitettä ja ei salatut sivustot käyttävät HTTP etuliitettä. Tilaamalla SSL-sertifikaatin kauttamme voit käyttää verkkosivustollasi HTTPS etuliitettä joka on todennettu yrityksesi nimellä. Webhotellin pitää kuitenkin fyysisesti sijaita Powerhostingsolutionsin www-palvelimella tai voit kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Milloin palvelu olisi hyvä olla käytössä?

Nykyään lähes aina ja kun keräät asiakkaittesi henkilötietoja. Esimerkiksi Uusin versio Google Chromessa rupeaa kertomaan käyttäjilleen että sivusto ei ole turvallinen ilman SSL-sertifikaattia sekä Google suosii muutenkin sivustoja enemmän missä on SSL palvelu käytössä.

Mihin palvelua käytetään?

Palvelua käytetään verkkoselaimen ja -palvelimen välisen tiedonsiirron salaamiseen.

SSL-sertifikaatti palvelun edut

  • Parempi tietosuoja
  • Lisää turvallisuutta
  • Parantaa Google näkyvyyttä
  • Näkyy selaimessa turvallisena sivustona
  • SSL palvelun todennus yrityksesi nimiin
  • Vähentää riskejä että kolmas osapuoli kaappaa tiedot ja käyttää niitä väärin.

Tilaa SSL-Sertifikaatti kotisivuillesi

Hintoihin lisätään alv 24%.

HUOM! Google Chromen toiminta muuttuu 2017 vuoden alusta. Chrome selain ilmoittaa sivusto ole turvallinen ilman SSL-sertifikaattia. Voit varmistaa että sivustosi on turvallinen myös Google Chrome selaimella ensi vuonna tilaamalla SSL-palvelun meiltä.

Palvelun toimitusaika on 2-4 päivää.

Kysy lisää palvelusta