SSL-sertifikaatit – Suojaa verkkosivustosi!

SSL-Sertifikaatti

SSL-Sertifikaatti on standardi turvatekniikka jolla on mahdollista salata asiakkaasi tietoja kun tiedot kulkee välillä www-palvelin ja selain.

Salattu sivusto on helposti tunnistettavissa, salattu sivusto käyttää etuliitteenä HTTPS etuliitettä ja ei salatut sivustot käyttävät HTTP etuliitettä. Tilaamalla SSL-sertifikaatin kauttamme voit käyttää verkkosivustollasi HTTPS etuliitettä joka on todennettu yrityksesi nimellä. Webhotellin pitää kuitenkin fyysisesti sijaita Powerhostingsolutionsin www-palvelimella tai voit kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Milloin palvelu olisi hyvä olla käytössä?

Nykyään lähes aina ja kun keräät asiakkaittesi henkilötietoja. Esimerkiksi Uusin versio Google Chromessa rupeaa kertomaan käyttäjilleen että sivusto ei ole turvallinen ilman SSL-sertifikaattia sekä Google suosii muutenkin sivustoja enemmän missä on SSL palvelu käytössä.

Mihin palvelua käytetään?

Palvelua käytetään verkkoselaimen ja -palvelimen välisen tiedonsiirron salaamiseen.

SSL-sertifikaatti palvelun edut

  • Parempi tietosuoja
  • Lisää turvallisuutta
  • Parantaa Google näkyvyyttä
  • Näkyy selaimessa turvallisena sivustona
  • SSL palvelun todennus yrityksesi nimiin
  • Vähentää riskejä että kolmas osapuoli kaappaa tiedot ja käyttää niitä väärin.

Tilaa SSL-Sertifikaatti kotisivuillesi

Hintoihin lisätään alv 24%.

HUOM! Google Chromen toiminta muuttuu 2017 vuoden alusta. Chrome selain ilmoittaa sivusto ole turvallinen ilman SSL-sertifikaattia. Voit varmistaa että sivustosi on turvallinen myös Google Chrome selaimella ensi vuonna tilaamalla SSL-palvelun meiltä.

Palvelun toimitusaika on 2-4 päivää.

SSL-sertifikaatti

Yhteydenotto

2 + 7 =

Muita palveluja

Webhotellit edullisesti

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja SSD-levyllä, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja. Saat aina henkilökohtaista palvelua suomeksi.

Lue lisää

Verkkotunnukset edullisesti

Tarjoamme edulliset .fi-päätteiset ja ulkomaalaiset verkkotunnukset ja verkkotunnuksiin myös nimipalvelimet.

Lue lisää

Verkkosivut ja tietoturva

Saat verkkosivut ja tietoturvapalvelut kauttamme nopeasti. Voit itse päivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia ja muita osioita verkkosivustollasi.

Lue lisää

Domain-parkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme. Jos sille ei juuri nyt ole käyttöä, voit siirtää sen meille säilöön. Domain-parkki 30 € + alv 24 %/ vuosi.

Lue lisää

Kotisivustojen tukipalvelu

Onko kotisivustollasi PHP-virheilmoitus, etkä tiedä, mitä tehdä asialle? Ovatko verkkosivusi alhaalla? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro tarkemmin ongelmastasi.

Lue lisää

Backup-tukipalvelu

Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi?

Lue lisää

Kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jolla verkkosivustoja tehdään. Suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointikohteita, jos niiden tietoturva ei ole ajan tasalla.

Lue lisää

G Suiten yhteensopivuus

G Suite on sovelluspaketti, jolla saat parhaat tulokset. Sovelluspaketti sisältää Gmail-tilin omalla verkkotunnuksellasi, Google Docsin, Google Driven ja kalenterin yrityskäyttöön. Voit kysyä asennusapua asiakaspalvelusta.

Kysy asiakaspalvelusta

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on yritystason analysointiohjelma verkkosivuilla vierailevista kävijöistä. Voit mitata myyntiä ja tuloksia sekä saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi. Näet, miten kävijät saapuvat verkkosivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Kysy asiakaspalvelusta

Tiedotteet

WordPress 4.9.8 on saatavilla – Päivitä WordPress-sivut heti

WordPress 4.9.8 on tietoturvapäivitys joka korjaa 46 bugia ja päivityksen myötä myös parannuksia tulee WordPressin sisällönhallintajärjestelmään.

WordPress suosittelee että sivustot kannattaa päivittää heti jollet ole antanut WordPressisi tehdä sitä automaattisesti.

Mikäli tarvitset apua WordPressin päivittämisessä, kysy lisää asiakaspalvelusta tai osta verkkokaupastamme julkaisujärjestelmän päivityksen ajan tasalle paketti jolloin päivitämme WordPress-sivustosi automaattisesti puolestanne ja varmuuskopioimme sivustosi.

Lue lisää WordPressin blogista.