Verkkosivuston tukipalvelu

Verkkosivuston tukipalvelu

Onko eteesi tullut ylitsepääsemätön ongelma? Verkkosivuston tukipalvelu auttaa 24/7!

Onko WordPress sivustollasi PHP virheilmoitus ja et tiedä mitä tehdä asialle vai omat sivut verkkosivut alhaalla ja oma palveluntarjoajasi ei vastaa viesteihin tai on ruuhkautunut? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro mahdollisimman yksiselitteisesti minkä yrityksen, mitä palvelua ongelma koskee ja miten se ilmenee jotta pystymme ratkaisemaan kyseisen ongelman.

WordPressin tietoturvapäivityksissä kannattaa olla tarkkana

Se on normaalia välillä että tekevälle sattuu ja tapahtuu. Esimerkiksi kun päivität julkaisujärjestelmiä taikka sen lisäosia niin esimerkiksi lisäosa voi olla rikkoutunut ja se korjataan sitten seuraavassa päivityksessä mahdollisesti. Mutta WordPressin ajan tasalla pitäminen on erittäin tärkeää! Se käy myös edullisemmaksi sinulle tutkia rikkoutunutta sivustoa WordPressin nykyisestä versiosta kuin vanhasta joka vie työaikaa.

Valkoinen sivu päivityksen jälkeen

Mutta jos eteesi tulee päivityksen jälkeen valkoinen sivu verkkosivustollasi ja et pääse sivustollesi niin yleisinottaen syyllinen on jokin rikkoutunut WordPressin lisäosa, asian voi korjata poistamalla lisäosan sivustolta FTP-ohjelmalla. Mikäli et tiedä mikä lisäosa on rikkoutunut niin voit selvittää sen aktivoimalla lisäosat pois käytöstä yksitellen muokkaamalla niiden nimeä ’wp-content’ -> ’plugins’ kansiossa. Lisäosan kansion muokkaaminen riittää. Esimerkki jos sinulla on Contact Form 7 lisäosa käytössä niin muokkaa lisäosan kansion nimi joka on ’contact-form-7’ -> ’contact-form-7-old’.

Verkkosivuston varmuuskopiointi – Tärkeää!

Edellä mainittujen asioitten takia kannattaa aina ottaa varmuuskopio toimivasta sivustosta ennen WordPressin päivitystä jotta voit palauttaa toimivan verkkosivun rikki menneen tilalle ja selvittääkseen ongelman että miksi sivusto meni rikki. Varmuuskopioinnin ajan tasalla pitäminen on myös kannattavaa mikäli sivustolla tehdään usein teksti, kuva yms muut päivitykset. Varmuuskopiot kannattaa myös arkistoida järkevästi esimerkiksi palvelimelle sekä omalle koneelle tai ulkoiselle kovalevylle.

Lue ohjeistus tukisivustoltamme kuinka otat varmuuskopion koko kotisivutilastasi cPanel hallinnalla.

Voit lähettää toimeksiannon konsultoinnista asiakaspalvelumme sähköpostiosoitteeseen tai sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella. Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme viesteihin viimeistään kuuden tunnin sisällä myös toimistoaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin.

Konsultoinnin hinta sopimuksen mukaan.

Kysy lisää palvelusta

1 + 7 =