WordPressin tukipalvelu

WordPressin tukipalvelu

Onko eteesi tullut ylitsepääsemätön ongelma? WordPressin tukipalvelu auttaa 24/7!

Onko WordPress-kotisivuillasi PHP-virheilmoitus? Etkö tiedä, mitä asialle pitää tehdä? Ovatko verkkosivusi alhaalla eikä oma palveluntarjoajasi vastaa viesteihin tai on ruuhkautunut? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro mahdollisimman yksiselitteisesti minkä yrityksen ja mitä palvelua ongelma koskee sekä miten se ilmenee, jotta pystymme ratkaisemaan ongelman.

WordPressin tietoturvapäivityksissä kannattaa olla tarkkana

On normaalia, että välillä tekevälle sattuu ja tapahtuu. Esimerkiksi, kun päivität julkaisujärjestelmiä tai sen lisäosia, jokin lisäosa voi olla rikkoutunut ja se korjataan mahdollisesti seuraavassa päivityksessä.

WordPressin ajan tasalla pitäminen on erittäin tärkeää! On edullisempaa tutkia rikkoutunutta sivustoa WordPressin ajantasaisesta versiosta kuin vanhasta.

Valkoinen sivu päivityksen jälkeen

Jos eteesi tulee päivityksen jälkeen valkoinen sivu etkä pääse sivustollesi, niin tyypillisimmin syyllinen on jokin rikkoutunut WordPressin lisäosa. Asian voi korjata poistamalla lisäosan sivustolta FTP-ohjelmalla. Mikäli et tiedä, mikä lisäosa on rikkoutunut, voit selvittää sen ottamalla lisäosat pois käytöstä yksitellen. Tämä tehdään muokkaamalla niiden nimeä wp-content -> plugins-kansiossa. Lisäosan kansion muokkaaminen riittää. Jos sinulla on käytössä esimerkiksi Contact Form 7 -lisäosa, muuta kansion nimi contact-form-7 muotoon contact-form-7-old.

Kotisivujen varmuuskopiointi – tärkeää!

Edellä mainittujen asioitten takia kannattaa aina ottaa varmuuskopio toimivasta sivustosta ennen WordPressin päivitystä. Silloin voit palauttaa toimivan verkkosivun rikki menneen tilalle ja selvittää, mikä aiheutti ongelman. Varmuuskopioinnin ajan tasalla pitäminen on myös kannattavaa, jos sivustolla tehdään usein teksti-, kuva- tai muita päivityksiä. Varmuuskopiot kannattaa myös arkistoida järkevästi esimerkiksi palvelimelle sekä omalle koneelle tai ulkoiselle kovalevylle.

Lue ohjeistus siitä, kuinka otat varmuuskopion koko kotisivutilastasi cPanel-hallinnalla.

Voit lähettää toimeksiannon konsultoinnista asiakaspalveluumme sähköpostitse tai sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella. Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaamme viesteihin viimeistään kuuden tunnin sisällä myös toimistoaikojen ulkopuolella ja viikonloppuisin.

Konsultoinnin hinta sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

1 + 13 =