Webhotelli minit

Webhotelli mini sopii erityisesti pienille verkkosivuille

Webhotelli mini sopii erityisesti käyntikorttisivustoille ja pienille HTML-pohjaisille verkkosivustoille.

Verkkotunnus on ostettava tilauksen yhteydessä.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Tiedotteet

WordPress versio 4.9.6 on nyt saatavilla

WordPress versio 4.9.6 on nyt saatavilla ja se korjaa 18 bugia. Tietoturvapäivitys on syytä päivittää heti. Mikäli sinulla on ongelmia päivittämisessä tai ei aika riitä siihen ota yhteyttä asiakaspalveluun info@powerhostingsolutions.com niin voimme päivittää edullisesti sen puolestanne.

WordPress 4.9.5 on nyt saatavilla – Päivitä WordPress-sivustosi heti!

WordPress 4.9.5 on nyt saatavilla. Tämä on kaikkien versioiden turvapäivitys ja WordPress suosittelee päivittämään kaikki WordPress sivustot välittömästi.

WordPress 4.9.5 korjaa aijemmasta 4.9.4 versiosta löytyneitä virheitä jotka lisäävät tietoturvaa WordPress sivustollasi.

4.9.5 versio on julkaistu 3. huhtikuuta 2018.

Kaikki WordPress-sivustot eivät päivitä tietoturva-päivitystä automaattisesti mikäli sinulla on jäänyt vanhempia päivityksiä tekemättä. Mikäli tarvitset apua WordPress sivustojesi päivityksissä ota yhteyttä asiakaspalveluun info@powerhostingsolutions.com tai voimme tehdä yrityksesi kanssa vuosisopimuksen tietoturva-päivityksien osalta. Silloin päivitämme ne puolestamme ja varmuuskopioimme sivustosi ennen päivitykseen ryhtymistä.

Lue lisää WordPress.org sivustolta.

Case: Hop´ n Shake Helsinki Tours

Case: Hop´ n Shake Helsinki Tours – WordPress verkkokauppa

Työstimme helsinkiläiselle Hop´n Shake Helsinki Toursille uudet kotisivut WordPressillä. Kotisivuilla on verkkokauppa, josta voi ostaa opastettuja kierroksia Helsinkiin suomeksi ja englanniksi ja varata ne helposti haluamalleen päivälle oston yhteydessä. Sivusto on myös kaksikielinen. Kotisivuilla on myös SSL-sertifikaatti ja sivustoa voi käyttää HTTPS-etuliitteellä. Ostaminen Hop´n Shake Helsinki Toursin kotisivuilla on turvallista ja helppoa.

Julkaisujärjestelmä: WordPress
Teema: Divi
Lisäosia joita voi mainita: Woocommerce, WooTours, WPML, Gravity Forms.
Työnkesto: 7 arkipäivää.
Julkaistu: 15.2.2018.
Päivitykset: Asiakas päivittää itse sivustoaan.
Www-osoite: https://hopnshakehelsinki.fi/.

WordPress 4.9.4 korjaa toimimattomat automaattiset päivitykset

WordPressin ytimestä on julkaistu versio 4.9.4 joka korjaa automaattiset päivitykset, jotka eivät toimi edellisen maanantaina 5.2.2018 julkaistun 4.9.3 version jälkeen. Jos paveluntarjoajasi ei päivitä WordPressin ydintä puolestasi, sinun tulee tehdä päivitys manuaalisesti.

Neljä vuotta sitten versiossa 3.7 esiteltiin ominaisuus automaattisten tietoturva- ja bugipäivitysten tekemiseksi. Siitä lähtien kyseinen ominaisuus on suojannut miljoonia WordPress-asennuksia ja pitänyt ne bugivapaina. Inhimillisen virheen vuoksi eilen julkaistuun versioon 4.9.3 pääsi vakava ohjelmistovirhe joka estää automaattisten päivitysten toiminnan. Virhe huomattiin vain muutamia tunteja julkaisun jälkeen.

Jotta saat WordPressin automaattiset tietoturva- ja bugipäivitykset jatkossakin, tulee ydin päivittää uusimpaan versioon. Jos palveluntarjoaja ei tee päivitystä puolestasi, onnistuu manuaalinen päivitys helpoiten hallintapaneelin ohjausnäkymästä ”Päivitykset” sivulla.

Lähde: WordPress.org.

Isoimpia ja uusia versioita WordPress ei päivitä automaattisesti, ainoastaan pienet bugipäivitykset.

Webhotelli minit

Yhteydenotto

15 + 13 =

Muita palveluja

Webhotellit edullisesti

Tarjoamme laadukkaita ja edullisia yritystason webhotelleja SSD-levyllä, verkkotunnuksia ja sähköpostipalveluja. Saat aina henkilökohtaista palvelua suomeksi.

Lue lisää

Verkkotunnukset edullisesti

Tarjoamme edulliset .fi-päätteiset ja ulkomaalaiset verkkotunnukset ja verkkotunnuksiin myös nimipalvelimet.

Lue lisää

Verkkosivut ja tietoturva

Saat verkkosivut ja tietoturvapalvelut kauttamme nopeasti. Voit itse päivittää sivuja, artikkeleita, kuvia, vimpaimia ja muita osioita verkkosivustollasi.

Lue lisää

Domain-parkki

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen kauttamme. Jos sille ei juuri nyt ole käyttöä, voit siirtää sen meille säilöön. Domain-parkki 30 € + alv 24 %/ vuosi.

Lue lisää

Backup-tukipalvelu

Onko sinulla ja palveluntarjoajallasi menneet sukset ristiin tai oma palveluntarjoajasi vain ei viitsi vastata viesteihisi?

Lue lisää

Kotisivustojen tukipalvelu

Onko kotisivustollasi PHP-virheilmoitus, etkä tiedä, mitä tehdä asialle? Ovatko verkkosivusi alhaalla? Verkkosivujen tukipalvelu auttaa. Lähetä tukipyyntö asiakaspalveluumme ja kerro tarkemmin ongelmastasi.

Lue lisää

Kotisivujen tietoturva

WordPress-kotisivujen tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva ohjelmisto, jolla verkkosivustoja tehdään. Suositut julkaisujärjestelmät ovat yleensä helppoja hakkerointikohteita, jos niiden tietoturva ei ole ajan tasalla.

Lue lisää

G Suiten yhteensopivuus

G Suite on sovelluspaketti, jolla saat parhaat tulokset. Sovelluspaketti sisältää Gmail-tilin omalla verkkotunnuksellasi, Google Docsin, Google Driven ja kalenterin yrityskäyttöön. Voit kysyä asennusapua asiakaspalvelusta.

Lue lisää

Mikä on Google Analytics?

Google Analytics on yritystason analysointiohjelma verkkosivuilla vierailevista kävijöistä. Voit mitata myyntiä ja tuloksia sekä saada tuoreita tietoja siitä, miten kävijät käyttävät sivustoasi. Näet, miten kävijät saapuvat verkkosivustollesi ja miten saat heidät palaamaan takaisin.

Kysy asiakaspalvelusta