Yritys

Powerhostingsolutions on kotimainen webhotelleja ja mainostoimistopalveluja tarjoava yritys. Täältä saat kaikki mitä tarvitset yrityksesi sähköistämiseen: Web-hostingin, sähköpostit ja tyylikkäät nettisivut. Saat palvelut nopeasti ja henkilökohtaisella palvelulla.

Yritys tiedot

Yritys on perustettu tammikuussa 2013.
Y-tunnus: 2526369-1
Paikkakunta: Parkano

Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitamme vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Sähköinen asiakaspalvelu: info(at)powerhostingsolutions.com. Sähköposti palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Tilaa webhotelli ja domain edullisesti

Webhotelli tarkoittaa kiintolevytilaa, jota jokainen yritys tarvitsee verkkosivuillensa, sähköposteille tai muille verkkopalveluillensa. Jos yritykselläsi ei ole omaa palvelinta, voit vuokrata Powerhostingsolutionsin www-palvelimelta kiintolevytilaa edullisesti.

Powerhostingsolutionsin palvelimet sijaitsevat Lontoossa suuressa palvelinkeskuksessa nopeiden yhteyksien päässä ja on miehitetty vuorokauden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Kotisivut edullisesti

Mainostoimistopalveluihimme kuuluu toteuttaa tietoturvallisia ja toimivia kotisivu ratkaisuja yritys asiakkaille vaivattomalla ja asiakasystävälisellä tavalla sekä nopealla asiakaspalvelulla.

Lue lisää kotisivujen tuotannosta.

Tilaa Webhotelli